Könyvelésből számla átutalás - banki átutalás támogatás,

utalások átadása banki program felé, bank átvétel könyvelésre

kapcsolódás több banki terminálhoz (SoftBalance könyvelőprogram kiegészítése)

H

a már elege van a kezelhetetlen, átláthatatlan könyvelő programjából!

Elektronikus banki átutalás támogatás a könyvelésből, elektronikus banki bizonylatok automatikus átvétele és automatikus banki átutalási megbízás könyvelés! A banki terminálos adatkapcsolatokkal jelentős könyvelési bérköltséget (munkaerőt) és banki költséget takaríthat meg ! Korszerű, hálózatos szoftverek windows alapokon JELENTŐS REFERENCIÁKKAL (a képek alatt)!

SoftBalance +  banki átutalás támogatás, bank beolvasása + pénztárgépes árbevétel automatikus könyvelése, pénztárgépes bevétel könyvelése = jelentős munkaidő megtakarítás!        

 Könyvelés NAV-tól átvett számlák alapján automatikusan, illetve felajánlott adatok alapján (ha több főkönyvi számot érint a nettó érték könyvelése)

Bank beolvasás - pl. OTP Electra rendszerből - 90-95%-ban automatikus számla felismeréssel és könyveléssel.

 
 

 

Sokszámlás ügyvitel (pl. bolti kiskereskedelem) gépesítése meglévő szoftverekkel, a szoftvereink helyi honosításával és szaktanácsadással. - Szervezze át Ön is ügyvitelét! 

1./ Átutalási megbízás összeállítása és adatátadás banki terminál részére (OTP Electra terminál /OTP átutalás/ , Raiffeisen Express terminál, ERSTE Electra terminál, Budapest Bank internetes utalórendszere, KHB Electra üzleti terminál). Önnek erre a munkára nem kell külön munkaerőt fenntartania, nem kell a banki terminál rendszerbe is rögzíttetnie az utalásra váró számlákat, nem kell banki átutalási megbízás nyomtatványt használnia, végezze ezt a feladatot egyszerűen, gyorsan a könyveléséből! Banki átutalás támogatás, utalások átadása banki program felé.

2./ Az elektronikus banki bizonylat szállítói átutalás tételeinek banki termináltól történő adatátvétele, bank beolvasása, és azonnali automatikus átutalási megbízás könyvelés (bank átvétel könyvelése).

3./ Nagytömegű szállítói és vevői számlák átvétele és automatikus számlakönyvelés  pl. a Laurel kiskereskedelmi áruforgalmi rendszeréből, SAP szoftvertől  és egyéb számlázó rendszerektől (számla átvétel könyvelésre).

4./ Pénztárgépes árbevétel adatainak rögzítése, könyvelése (készpénzes, bankkártyás, étkezési jegyes bevétel, kártyás cafetéria) boltonkénti rögzítése házipénztári feladással, hónap végi automatikus könyveléssel, stb. - a kiskereskedelmi áru könyvelés megkönnyítésére. Pénztárgép szalag könyvelése, pénztárgép forgalom könyvelése.

5./ A könyvelő program kezeli a 65M tételes ÁFA bevallás automatikus feladását is. A szállítók ÁFA értékhatáros számláiról a szoftver az ÁNYK-ba beolvasható file-okat készít egy gombnyomásra.

-------

6./ Új fejlesztésünk (2021.11. hó) a banki beolvasási funkció (jelenleg OTP Electra import és KHB import, OTP Direkt csv import, de bármely banki file-ra rövid idő alatt kifejlesztjük) a napi akár sok banki tétel gyors, csoportos könyvelését teszi lehetővé. Speciális módszerrel a szoftver nagy pontossággal rátalál a könyvelt számlák kifizetéseire, akkor is, ha egy banki borderó soron több számlát fizetnek ki vagy kompenzálnak (pl. 3 db szállítói számla és 1 vevői számla, illetve szállítói számlák és jóváírások fizetése 1 banki soron). Ezen kívül pl. az adók, a nettó bérek (stb.) beazonosítása, a megfelelő főkönyvi számok mellérendelése is automatikus. Kézi kiegészítésre csak kis százalékban van szükség. A módszerrel a bank 90-95%-ban (akár több száz tétel) 1-2 gombnyomásra könyvelhető. A szoftver a vevő-szállító közti többszámlás kompenzációkat is automatikusan felismeri és helyesen könyveli. Amennyiben a könyvelő szoftverünkből végzi a csoportos banki utalás előkészítést is, a szállítói számlák beazonosítása még pontosabb, a bank beolvasása még gyorsabb.

 

 

LEGFŐBB PROFILUNK, ERŐSSÉGÜNK:

EGY JÓL KIFEJLESZTETT, SOKAT TUDÓ KÖNYVELŐ SZOFTVER, AMELYHEZ IGÉNY SZERINT BÁRMILYEN EGYÉB ÜGYVITELI FELADATOT HOZZÁ FEJLESZTÜNK, HOZZÁ KAPCSOLUNK!

Ön jó helyen jár, ha speciális könyvelő szoftvert keres! Mi akár igényei szerint át is írjuk, továbbfejlesztjük alaprendszerünket. Akár hosszú távú külsős szoftverfejlesztést is vállalunk!


A könyvelési munka jelentős részben csak ellenőrzésből áll - használja ki Ön is szoftverünk előnyeit!

Már 4 bolti kereskedelmi központ kb.20 Kft (70 közért) könyvelése, a csoportos banki  átutalási megbízások készítése, az átutalások automatikus könyvelése (bank átvétel könyvelése) szoftverünkkel történik! A banki átutalási megbízás szoftver minden sokszámlás ügyviteli területre jó megoldás!

 

 
 
 

                                                               A SoftBalance könyvelő szoftver leírásához klikkeljen ide!>>

1./ Banki utalásra jelölés, csoportos banki átutalási megbízás előkészítése, átutalási megbízás összeállítása (utalás banki terminálról), banki átutalás támogatása: A könyvelő szoftverrel lehetőség van a megadott határidőig lejáró szállítói számlák jelölésére (összesen és számlánkénti kiválasztással is, a banki átutalásra jelölt összérték figyelésével), csoportos banki átutalásra előkészítésére. Ebben az esetben nem kell a banki átutalás kitöltést manuálisan végeznie, sem nyomtatnia! Az átutalási megbízás kijelölt tételeiről  file készül, amely alkalmas különböző banki terminál  rendszer (jelenleg OTP átutalás - OTP terminál, Raiffeisen Express terminál, KHB Electra terminál, ERSTE Electra terminál és Budapest Bank internetes utalás kapcsolódás) részére való adatátadásra. A csoportos banki átutalási megbízások előkészítésénél a banki költségek minimalizálására törekedtünk, s ezért a rendszerrel a banki átutalás előkészítés történhet azonos bankok között (pl. OTP-s szállítót OTP terminálról fizetik, az ERSTE-s szállítót ERTSTE termináról), de természesen lehet pl. OTP-ből minden bank felé átutalást előkészíteni. A másik költségminimalizálási megoldásunk, hogy egy banki átutalási megbízás bizonylat tételen 2-8 számlaszámot is felsorolunk (azonos szállítón belül). A számlaösszevonások természetesen a jóváíró (pl. önálló göngyölegvisszagyüjtés) számlákat is érintik, azaz jóváírások is kijelölhetők a fizetendő számlák mellett. A banki átutalás előtt a könyvelő programban megjelölhetők tiltott szállítók is, melyek számláira történő banki átutalások kijelölését a rendszer - ideiglenesen - letiltja. Az átutalásból letilthatók a számlák egyedileg is, illetve megjelölhetők a kiemelten utalandó számlák is.  A könyvelő szoftverrel egyidőben bármennyi szállító, bármennyi számlája banki átutalásra jelölhető percek alatt (éles példa volt, hogy egy szállítónak egy adagban - egyéb szállítók átutalás megbízása mellett - több mint 800 számláját /egy részük jóváírás volt/ utalták). Az elektronikus banki átutalásra összejelölést követően egy olyan file-t készít a szoftver, amelyet a fenti banki terminálok be tudnak olvasni és továbbítani tudnak a bankok részére.  Banki átutalás támogatás.

2./ Automatikus elektronikus banki bizonylatok átvétele, bank beolvasása, és az átutalási megbízás könyvelése, bank átvétel könyvelése, banki adatok beolvasása: A SoftBalance könyvelő program az 1./ pont szerint összeállított szállítói számlák - elektronikus banki bizonylat szerint - ténylegesen elutalt tételeit a banki átutalás után a banki termináltól azonnal átveszi és a megfelelő módon (a megfelelő banki főkönyvi számra, a szállító cégre, a szállító számlaszámaival, hogy a folyószámla rendben legyen) lekönyveli. A könyvelő rendszer a különféle bankokra (banki főkönyvi számokra) eltérő naplószám-tartományokat vezet és egy-egy banki bizonylat sort egy db naplószámon könyvel le, függetlenül a banki értesítő sorain szereplő kifizetett számlák darabszámától. A banki bizonylat könyveltségét elegendő csak ellenőrizni. A banki bizonylatról manuálisan könyvelni csak az egyéb - nem szállítói számla utalások - banki mozgásokat (pl. befizetés pénztárból, SZJA utalás, stb.) kell. Egy-egy banki napon nem ritka a kb. 100 - 300 banki bizonylat sor, átlagosan 3-4 számlatételének automatikus, pár másodperc alatti lekönyvelése, mely ezt a munkát  jelentősen megkönnyíti, meggyorsítja és nem utolsó sorban csökkenti a banki bizonylatok könyvelési költségeit.

3./ Szállítói és vevői számlák könyvelése adatátvétellel (számla átvétel könyvelésre): A bolti kiskereskedelmi áru kezelő szoftverbe (pl. Laurel, Zebrasoft) bevételezett áruk számláinak (likvidáció utáni) újrarögzítés nélküli csoportos átvételét és azonnali könyvelését biztosítja. A szállítói számla könyvelése a megfelelő szállítóra, a megfelelő boltra (esetleg boltokra) és a számlán érintett ÁFA-kulcsokra automatikusan történik. A szállítói számlák átvétele külön kezeli (kezelheti) az áru könyvelését a göngyöleg könyvelésétől és a szállítás irányát is figyelembe veszi (pl. hozott áru és visszavitt göngyöleg könyvelése egy számlán belül). A szállítói számla könyvelés (adatátvétel) során természetesen megoldott a két kapcsolódó rendszer partner-azonosítóinak "átfordítása". A szállítói számlák adatátvétele során a könyvelőprogram különböző vizsgálatokat végez (pl. duplikáció ellenőrzés számlaszámon és iktatószámon) és csak a feltételeknek megfelelő számlák kerülnek könyvelésre. Vevői számlák adatátvétele azonnali könyveléssel pl. nagykereskedelmi raktári rendszertől (Laurel - Piliscsoport Kft. raktár - napi 3-400 számla), illetve értékesítő rendszerektől (pl. G'Roby NetShop Kft.)

4./ Pénztárgépes árbevétel adatok rögzítése automatikus könyvelési feladással naponta, boltonként

 

 Az integrált SoftBalance könyvelő program részletes leírásához kérem klikkeljen ide!>>

A csoportos banki átutalási megbízás összeállítása a könyvelő szoftverből kitünően működik többgépes, hálózatos környezetben is.

Egyéb bolti kiskereskedelmi nyilvántartó szoftverünk:

A bolti kiskereskedelmi árukészlet nyilvántartás, tablózás, (számlás és szállítóleveles) tartozás figyelés (számla utalás támogatás) munkáit a ShopMenedzser programunk támogatja - ha a kiskereskedelmi üzlet könyvelését külső könyvelő végzi, ez a szoftverünk az operatív munkáját könnyíti.

 

 

utalni képes könyvelő program,  áru könyvelése, banki üzleti terminál, kapcsolódás banki terminálokhoz, KHB Electra terminál import, csoportos átutalási megbízás, elektronikus utalás, Raiffeisen átutalás, átutalás banki terminálról, banki terminál szoftver, banki átutalás terminálon keresztül, szállítói számlák átvétele, 65M tételes ÁFA bevallás, terminálos utalás, csoportos átutalás, banki adatátvétel, banki átutalás kitöltés, banki átutalás KHB,  Raiffeisen Expressz terminál kapcsolódás, banki átutalás számítógépen, OTP Electra kapcsolódás, banki utalás,  banki átutalások, KHB átutalás,  OTP Electra telepítő, könyvelőprogramból utalás, átutalás összeállítás, ERSTE átutalás, csoportos banki átutalás, banki értesítő, átutalások programja, csoportos átutalás, automatikus könyvelés, Budapest Bank utalás, OTP Electra kapcsolat, Electra adatkapcsolat, Raiffeisen Express terminál kapcsolat, ERSTE Electra kapcsolat,  banki terminál, Raiffeisen Expressz telepítő, KHB Electra terminál, banki átutalási nyomtatvány,  banki terminálos utalás, banki átutalás Budapest Bank, OTP átutalás,  csoportos átutalás terminál, elektronikus banki átutalás,  könyvelésből banki átutalás, KHB Electra export, Raiffeisen átutalás, átutalási nyomtatvány, OTPdirekt Electra Terminál, banki átutalás kitöltő, átutalási megbízás nyomtatvány, utalás banki terminálról, OTP terminál, pénztárgép, COOP könyvelés, költséghely költségviselő munkaszám könyvelés, könyvelő szoftver, 65M tételes ÁFA bevallás, Banki átutalás támogatás, Pénztárgépes árbevétel , utalások átadása banki program felé, bank beolvasása, pénztárgép forgalom könyvelése, pénztárgép szalag könyvelése, pénztárgép napi bevételének könyvelése, pénztárgép bevétel könyvelése, pénztárgépes bevétel könyvelése, tételes ÁFA bevallás, bank átvétel könyvelésre,  banki adatok beolvasása, számla átvétel könyvelésre, banki utalás támogatás, OTP Electra import, bank beolvasás, könyvelő programok

        Softeverest Bt.

  2000 Szentendre, Fehérvíz u. 24.

      1082 Budapest, Futó u. 8.

     A szoftverről felvilágosítást ad:

              Földvári Ferenc

          tel.:  06-30-9340-665

     mail: everest091@gmail.com

Speciális igényei vannak a könyvelési, átutalási megbízás kitöltési,  automatikus számlaátvételi munkája során? Bízza ránk! Mi megvalósítjuk egyedi kéréseit is!

 

 Csoportos banki átutalási megbízás előkészítése és adatátadása banki terminál (pl. OTP Electra terminál kapcsolat, Raiffeisen Express terminál kapcsolat, stb.) részére. Banki átutalás támogatás.

 

 Az összeállított csoportos banki  átutalási megbízás listája. Banki átutalás támogatás

 


 

SoftBalance csoportos banki átutalási megbízás összeállítása, banki átutalás támogatás és elektronikus banki bizonylatok átvétele, automatikus könyvelése - referenciák:

  • Jáber Kft, Jáberker Kft., Vega Food Kft-k és egyéb boltok (kiskereskedelmi áruk könyvelése), kb. 10-12 kiskereskedelmi egységgel, bolttal, központ Tát,  5 számítógépen hálózatban, kb. 130 ezer/év könyvelési tétellel,  OTPdirekt Electra banki terminál export és OTP Electra terminál import, Raiffeisen Expressz terminál és ERSTE Electra Budapest Bank oda - vissza banki átutalási megbízás  adatkapcsolatokkal, Laurel-es szállítói számla átvétellel, pénztárgépes árbevétel adatok rögzítése, automatikus könyvelése (referencia 2002 óta, a windows-os szoftvereink 2007 óta működnek) COOP könyvelés  (számla átvétel könyvelésre)

  • -----------------------------------------

  • + DICK Kft. (CBA könyvelése) - Dömsöd  9 kiskereskedelmi bolttal, 3 gépes hálózattal ( OTP Electra banki átutaás támogatás export és OTP Electra terminál import - csoportos banki átutalási megbízás készítése és átadása (OTP átutalás), elektronikus banki bizonylat átvétele, automatikus könyveléssel) terminálos banki adatkapcsolattal, banki átutalás támogatás (2008 óta)

  • ---------------------------------------

  • G'Roby Kft-k Bp. 7 közért kiskereskedelmi áru könyvelése (élelmiszerbolt könyvelése) - 8-10 gépes hálózatban - átutalási megbízás összeállítása az áruk könyveléséből, kapcsolódás a KHB Electra banki terminálhoz (utalások és banki borderók automatikus könyvelése - KHB átutalás), banki átutalás támogatás, utalások átadása banki program felé,  vevői és szállítói számlák átvételével és automatikus áru könyvelés, speciális kiskereskedelmi áru rögzítőprogramokkal, pénztárgépes árbevétel adatainak rögzítése, automatikus házipénztári és könyvelési feladása  (2009. januártól) - számla átvétel könyvelésre, banki adatok beolvasása

  • -----------------------------------------