Magunkról Referenciák Programok Árlista Akció Elérhetőség 

SoftBalance, sql alapú kettős könyvelő program

 készítette: Softeverest Számítástechnikai Bt. (tel.: 06-309-340-665, mail: everest091@gmail.com)

VIDEÓ a könyvelő szoftverről, az egér nélküli könyvelésről, a 65-ös ÁFA bevallási kódok használatáról: http://www.youtube.com/watch?v=8uy02deNy7M

65M tételes ÁFA bevallás ÁNYK-s feladással az ÁFA értékhatár 100.000 Ft feletti számlákról - közvetlenül a könyvelő szoftverből!

Ha nem "dobozos könyvelési szoftvert" keres és fontos, hogy a felmerülő igényeit rövid idő alatt - ingyenesen - kifejlesszék!

Ha gyorsan és kényelmesen szeretne dolgozni, ha megrendelőit korszerű módon szeretné kiszolgálni. 

/Kettős könyvelés, házipénztár, tárgyi eszköz, deviza-kezelés (deviza számlák könyvelése, árfolyam differencia könyvelés, devizás folyószámla), valutapénztár, deviza bank, fordított ÁFA kezelése, a 65A és 65M tételes ÁFA bevallás feladás, 6-7 számlaosztály, kompenzáció könyvelése, pénzügyi funkciók - egyenlegközlő, fizetési felszólítás, korosított listák/, akasztófás könyvelés, 65M tételes ÁFA bevallás lekérdezés, adatfeladás. A 65A és a 65M  tételes ÁFA bevallás (1865M tételes ÁFA adatszolgáltatás) beolvasható az ÁNYK szoftverbe. 

A telefonos, e-mail-es segítségnyújtás (hétvégén is)   - INGYENES, nem úgy, mint más szoftverfejlesztő cégeknél, és nálunk valóban segítséget is kap!

EGYRE TÖBB KÖNYVELŐ VAN, AKI NEM ÉRI BE KEVESEBBEL...

65M tételes ÁFA bevallás ÁNYK-s feladás - 65A és 65M lekérdezésről képek a lapon lejjebb!

A könyvelő szoftver kezeli a nem visszatéríthető, de áthárított ÁFA értékek és ÁFA alapok, amelyek a 65M tételes ÁFA bevallásnak részei (pl. telefonszámla 30% ÁFA, stb.). A 65M tételes ÁFA bevallás lapokra a teljes áthárított ÁFA és adóalap értékek kerülnek.

A 65M tételes ÁFA bevallás ÁNYK-s feladásnál a 65M KORREKCIÓS lapok kezelése is megoldott, a könyvelő szoftverből automatikusan készül - még az évek közötti számla korrekciókra is!

65M tételes ÁFA bevallás (tételes ÁFA összesítő jelentés) a 100.000 Ft. ÁFA értékhatár feletti számlákról - példa txt-k letöltése, kipróbálása - ITT

Részletesebb leírás a szoftverről- ITT!

A könyvelő szoftvert távolról feltelepítjük az Ön gépére, és a mi telefon költségünkön - távolról - részletesen bemutatjuk azt.

65M tételes ÁFA bevallás

                                                                                          

Új referenciáink, akik az elmúlt időszakban 10-15 egyéb könyvelő program hosszas tanulmányozása után a SoftBalance könyvelő szoftvert választották:

- Dor-Jo-Ker Kft - Dorog  - több (kb. 13) kiskereskedelmi üzlet könyvelésére, sok bizonylat lekezelésével, 65M tételes ÁFA bevallás feladással,

- Kaluterm Kft - Cibakháza - mezőgazdasági könyvelés másodlagos (6-7) módszerrel, többgépes hálózatban + az azonnali könyvelésű számlázó szoftverünk használatával, a tételes ÁFA bevallás feladással,

- Deckboy Kkt. - Budapest - könyvelőiroda hálózatos könyvelő szoftver használattal, több cégre, deviza kezeléssel.

Döntésük fő oka: a gyors, egér nélküli könyvelés lehetősége, akasztófás könyvelési tétel megmutatás, jól átlátható szoftver felépítés, a könyvelt tételek könnyű módosíthatósága, sok tétel (több tízezer tétel / cég / év) lekezelése, hasznos plusz szolgáltatások - pl. könyvelési bizonylatok másolásos könyvelése (akár komplett béfeladások másolása), 65M tételes ÁFA bevallás feladás, igazi hálózatos működés, ingyenes telefonos tanácsadás, segítés, akár hét végén is, továbbfejlesztések (pl. tömeges adatátvételek egyedi kifejlesztése) vállalása.

 

 Tel.: 06-309-340-665   Földvári Ferenc    mail: everest091@gmail.com

 Néhány vélemény:

“ Mi nem szeretnénk a Kulcs-Soft könyvelő programját használni! Az Önök könyvelő programját szeretjük és ezzel szeretnénk dolgozni az új  megbízónk telephelyén is, nem csak a saját könyvelő irodánkban. “     f-controll könyvelő iroda, Gödöllő        http://fcontroll.hu/    (2013.12.05)

- "Sok könyvelő szoftverrel dolgoztam már, de a SoftBalance a kedvenc könyvelő programom. Klaviatúráról (egér nélkül) tudom használni és egyértelműek a lekérdezései, nem kell kézzel számolgatnom az összesítendő főkönyvi számok forgalmát és a tárgyi eszköz kezelést is nagyon szeretem." - Solymosi Melinda - Pomáz. Kb. 3 évig a PILIS- COOP boltok könyvelésénél használta, majd 2-3 év óta saját könyvelési cégében is a SoftBalance könyvelő szoftvert használja. - (2017.03.hó)

 

 

Speciális igényei vannak a könyvelési munkája során? Bízza ránk! Mi megvalósítjuk egyedi kéréseit is!

  Kétféle tudású, és kétféle árképzésű könyvelő rendszer:   új árainkhoz click ide!  

 A SoftBalance-Light verzió ismertetéséhez click ide!  - alapítványok könyvelése, nonprofit szervezetek könyvelése

Többdimenziós könyvelés - költséghely, költségviselő, munkaszám rendszerű könyvelő program - click ide!

Új fejlesztésű, korszerű Microsoft Windows alapú többcéges, hálózatos kettős könyvelő program SQL Server használattal, nyomtatások helyett e-maihoz csatolható file-ba (excel, pdf) mentéssel.

Integrált kettős könyvelő program: házipénztár, valutapénztár, kettős könyvelés, tárgyi eszköz nyilvántartás, 6-7 számlaosztály vezetése, deviza számlák kezelése, EU fordított ÁFA és belföldi fordított ÁFA adózás automatikus könyvelése, deviza bank kezelése, Áfa-bevallás összeállítása ABEV-es kapcsolattal, pénzügyi funkciók: egyenlegközlő levél nyomtatása, fizetési felszólítás, késedelmi kamatszámítás és kamatkiterhelés.

- A 65A és a 65M tételes ÁFA bevallás feladás, változtatható értéhatáros tételes ÁFA bevallás lekérdezés készíthető a könyvelő program ÁFA nyilvántartásából. A 65M tételes ÁFA bevallás lista cégenkénti összesítéssel és tételesen is lekérdezhető a könyvelő programból. A 65M tételes ÁFA bevallási imp file-ok beolvashatók az ÁNYK szoftverébe.

Ha házipénztári rendszerünk külön telephelyen (megbízójánál) működik, akkor lehetőség van a pénztári tételek adatátvételére (pl. havonta egyszer). A rögzített pénztári adatok ilyen módú átvétele, majd továbbkönyvelése a munkát lényegesen leegyszerűsíti, meggyorsítja. Mi évek óta így dolgozunk!

Adatkapcsolat automatikus könyveléssel áruforgalmi szoftverek (Pl. Laurel, Zebrasoft szállítói számlák átvétele és azonnali könyvelése) - és banki terminálrendszerek (OTP Electra, Raiffeisen Express, ERSTE Electra- csoportos banki utalás indítása a könyvelésből, elektronikus banki bizonylatok szállítói számla utalásainak automatikus lekönyvelése) között. - lásd részletesebben!

Logikus programszerkezet, gyors rögzítések. Évtizedes fejlesztői és könyvelői tapasztalat.

 

 

                    Igen, kérem a könyvelési szoftver kipróbálási lehetőségét!


                    
A SoftBalance könyvelő program letöltése, szoftverbemutató kérés - CLICK IDE!: 

A könyvelő szoftver demo 100 bizonylat könyvelésére alkalmas, mely könyvelés akár éles adatokkal is történhet. Ekkor ez a munka sem fog elveszni!

 
   - Felejtse el az egér használatát, mert az lassítja a munkáját! Emlékszik, a régi jó DOS-os programok kényelmes kezelésére?  A SoftBalance gyorsabb!

    - Hatékony, gyors könyvelést biztosító megoldások!

    - Ne nyomtasson feleslegesen! A könyvelő programból minden lekérdezés file-ba menthető (Excel, pdf export)!  

    - Használja az e-mail-t és a file-csatolást megrendelői azonnali kiszolgálására! Ez gyorsabb és olcsóbb!

    - Precíz könyvelés, elemzési lehetőségeket is biztosító lekérdezésekkel!

    - Szépen, ízlésesen megtervezett képernyők, kellemes szoftverkezelés!

 

 Korszerűtlen könyvelési szoftvert használ? Számítógépe, operációs rendszere, nyomtatója már jóval  fejlettebb, mint a rendszer, amivel dolgozik?

Időszakos feladásokkal, zárásokkal "küzd", mert a rendszerei nem kapcsolódnak egymáshoz?

A könyvelő programja mindent csak nyomtatna, ahelyett, hogy képernyőn megnézhetné a kért adatokat, vagy EXCEL-be vagy PDF-be, kultúrált és jól áttekinthető formában lementhetné és e-mailhez csatoltan továbbküldhetné azokat?

Nehézkes, lassú az adatbevitele, sokszor kell az egérhez nyúlnia? A könyvviteli programja a bonyolultabb számlákat nem tudja egyben lekezelni?

Nem érti, hogy mi történik a bevitt adataival? Átláthatatlan a könyvelő programja?

Az eddig használt könyvelő programok bizonytalan adattárolásúak voltak? Féllábas könyvelései vannak? Előfordulnak szövegesítés (partnernév, főkönyvi szám megnevezése, stb.) nélküli könyvelések? Volt adatvesztése?

Könyvelési rendszere nem figyelmeztet a dupla számlarögzítésre?

Nem, vagy csak nehézkesen oldható meg a partnerek közötti kompenzáció könyvelése?

Kézzel készíti el még mindig a 65A és a 65M tételes ÁFA bevallást, pedig sok partnert és sok számlát érint a tételes ÁFA bevallás?

A házipénztári rendszere nem kezeli az 1, 2 Ft-os kerekítéseket, könyvelési rendszere nem könyveli automatikusan a kerekítéseket a 8, 9-es számlaosztályba?

A vegyes naplón nem tudja lekezelni a számlák kifizetését?

Ha valami hibát észlel a könyvelésében, nem tudja kideríteni, hogy azok mely tételek?

Plusz munkával állítja össze az ÁFA-bevallásokat? Nem tudja lekezelni a fordított ÁFA-t? Kézzel számol árfolyam-differenciát vagy a kissé bonyolultabb könyvelésekhez technikai számlákat iktat közbe - ugyan minek?

Nem megoldott a garanciális visszatartás könyvelésének kezelése?

Szoftverfejlesztési igényei lennének, de azokat (és az éves szoftverkövetést) a szoftvere fejlesztőitől nem, vagy csak nagyon drágán kapja meg?

___________________________________________

 Ha a fentiek alapján ráismer jelenlegi könyvelő szoftvere hiányosságaira, akkor

   javasoljuk Önnek, hogy részletesen ismerkedjen meg a könyvelő programunk megoldásaival! 

Ennek módja, ha a fentiekben található LETÖLTÉS KÉRÉS -en klikkelve regisztrál. Mi felvesszük Önnel a kapcsolatot és részletes, ingyenes bemutatási lehetőséget biztosítunk az Önök számára, ahol példák alapján ismertetjük meg a rendszerünkkel. Mivel a könyvelő szoftver letölthető, így lehetőség van ilyen módon is megismerkedni vele. Ezen kívül telepítő CD is kérhető. A könyvelő szoftver távoli telepítésében is segítünk.

Természetesen telefonon (Földvári Ferenc: 06-30-9340-665) vagy e-mail-ben (everest091@gmail.com) is rendelkezésre állunk.

A könyvelő szoftver egyre bővülő referenciái is megtalálhatók a weblapunkon, ha ide klikkel!

Újdonságok: fordított ÁFA-s számlák automatikus könyvelése, valutapénztár, deviza bank, kompenzáció (több cég közötti kompenzáció könyvelése), kerekítések, késedelmi kamatszámítás : klikk ide!   

Használja szoftverünket és elfelejti az eddig használt és megismert könyvelő programok összes problémáját!

 

 

   A könyvelő szoftver járulékos költségei:

       - Telepítés                         - INGYENES!

       - Betanítás                        - INGYENES!

       - Telefonos, e-mail-es segítségnyújtás (hétvégén is)      - INGYENES!

       - Továbbfejlesztés (az Ön igényeinek kifejlesztése is)    - INGYENES!

 

Ha számítógépét már fejlesztette, akkor miért futtatna kezdetleges szoftvereket rajta (régi DOS-os, vagy akár 10-15 éve kifejlesztett, ma már elavult window-os programokat?

Ha hosszú távra keres könyvelő programot, akkor válasszon korszerű rendszert, hogy évek múlva is modern, megbízható szoftvere legyen!

Válassza a hosszú távon is segítőkész és megoldást kereső szoftveres fejlesztői hátteret, akik nyitottak az Önök fejlesztési igényeink megvalósítására!

Mi szoftverbemutató és betanítás alapján ismertetjük meg Önt megoldásainkkal, de a könyvelő szoftver le is tölthető az internet segítségével!

 

   
   
          A könyvelő program részletesebb ismertetéséhez, képeihez klikkeljen ide!

  

          Elérhetőségek:

                       SOFTEVEREST Számítástechnikai Bt. 

                                          2000 Szentendre, Fehérvíz u. 24. 

                                                     Földvári Ferenc   06-309-340-665,  everest091@gmail.com

                                          1082 Budapest, Futó u. 8.

CÉLUNK: PARTNEREINK HOSSZÚTÁVÚ ELÉGEDETTSÉGE!

 

 

 Szeretné,

 

- ha könyvelőprogramja nagyon gyors rögzítést tenne lehetővé?,

 

- hogy a házipénztári és a tárgyi eszköz nyilvántartás ne feladásokkal kapcsolódjon a kettős könyveléséhez?,

 

- ha átlátható lenne a rendszere, s Ön mindig biztos lehetne abban, hogy a rögzített tételei a megfelelő helyre kerültek?,

 

- ha könyvelés közben az ÁFA főkönyvi szám kiválasztása egyben a megfelelő ABEV 065-ös sort (vagy akár sorokat pl. tárgyi eszk. beszerzés) is automatikusan meghatározná, hogy ezt már ne Önnek kelljen kiválasztani?,

 

- ha fordított ÁFA (belföldi vagy EU-s száll. számlák) esetén a 467X-es sor automatikusan könyvelődjék és az ÁFA sorok külön választás nélkül szintén a megfelelő ABEV 065-ös sorokra kerüljenek?,

 

- ha a 65M tételes ÁFA bevallás (tételes ÁFA összesítő jelentés) a könyvelő programjából pár kattintás után az ÁNYK szoftverébe kerülnének?,

 

- ha a legbonyolultabb számláit is egy naplószámon tudná lekönyvelni?,

 

- ha a tételeihez tartozó megjegyzés egyben a tétel főkönyvi számát is meghatározná?,

 

- ha a számlák kiegyenlítésekor a választott partner több vevői és több szállítói számlái - iránytól függetlenül - egy menetben könyvelődhetnének?,

 

- ha a banki tételek visszaellenőrzését nagyon egyszerűen el tudná végezni?,

 

- ha a könyvelt adatokat könnyen módosíthatná?,

 

- ha a pénztári nyilvántartása és a könyvelése kezelné az 1 - 2 Ft-os kerekítéseket?,

 

- ha a devizaszámlák kiegyenlítésekor (számlánként) azonnal árfolyam-differenciát számítana és könyvelne a szoftvere?,

 

- ha a vegyes naplón is tudna számlákat "kiejteni" pl. tartozás átvállalása esetén?,

 

- ha könyvelési szoftvere kezelné a kompenzáció könyvelését, akár több cég között is?,

 

- ha az eszköznyilvántartása kezelné a selejtezést és az értékesítéskori kivezetést?,

 

- ha tudná könyvelni és tudná követni a garanciális visszatartást?,

 

- ha a teljes rendszerben sehol nem kellene "függő" tételeket, mínusz előjeleket használnia?,

 

- a megrendelőjét, könyvvizsgálóját nyomtatás, faxolás, stb. helyett e-mailhez kapcsolható - a nyomtatással azonos minőségű - lista-file-okkal még gyorsabban kiszolgálni?

 

    Ha igen, akkor ismerkedjék meg azzal a könyvelő szoftverrel, melyet már régóta keres!

 

                             

  ÚJDONSÁGOK:

- 65M tételes ÁFA bevallás kezelés, a változtatható ÁFA határérték feletti sorok a tételes ÁFA bevallásba beolvashatók!  

 - Pénzforgalmi ÁFA-s számlák ÁFA kezelése - részfizetések esetén is! Az aktuális ÁFA bevallásba CSAK a tárgyidőszakban kifizetett bruttó érték arányban kerül be az ÁFA érték a bevallásba!

 - FIFO deviza bank kezelése.

 - Deviza számlák átértékelése év végén - számlánkénti automatikus árfolyam differencia könyvelésekkel.  

  - Havi átlag pénzkészlet (házipénztár egyenleg) lekérdezés - többpénztáras (pl. telephelyenkénti pénztár, valutapénztár) könyvelés esetén is.

  - Számviteli és ÁFA törvény szerinti teljesítési dátumok eltérő kezelése a folyamatos teljesítésű számláknál. Külön nyitási funkció az új évhez tartozó ÁFA sorok automatikus átvételéhez! 

    Pénzügyi program funkciók (tartozások figyelése, pénzügyi levelezések, kamatkiterhelés) :

   - egyenlegközlő levél készítése a nem fizetett vevői számlákról

   -  fizetési felszólítás készítése (fizetési felszólító),

 

   a belföldi fordított ÁFA-s (fordított adózás) szállítói számlák automatikus könyvelése az új ÁFA törvény szerint

   -   garanciális visszatartás kezelése - könyvelés az építőiparban

   -   valutapénztár kezelése FIFO módszerrel és beadott devizaszorzók szerint is  

   -   több cég közötti kompenzáció könyvelés, amely lehet Vegyes könyvelés (pl. tartozás átvállalás könyvelése),  de lehet

       banknaplós  könyvelés is, ha számlák kompenzáció könyvelése után még banki utalás is következik.

   -  könyvelés az építőiparban - előlegek figyelése akár több éves könyvelésben is (pl. építőipari befizetett előlegek kezelése )

- Gyors könyvelés - HUF- a szoftvernek ezt a funkcióját egy külső szoftverünkben (nem az alap SoftBalance rendszerben) már évek óta használják kisker környezetben (CBA, COOP, G'Roby...) az áruszámlák gyors rögzítésére. Most ezt beépítettük az alap könyvelő szoftverbe és átalakítottuk úgy, hogy ne csak szállítói számlákat, hanem vevői számlákat is le lehessen könyvelni vele. A törzsadatok között - könyvelendő cégenként eltérően - előre beállítható, hogy ez a funkció hova könyvelje az itt kezelt számlák nettó értékét és hogy milyen ÁFA és bruttó (454.., 311..) főkönyvi számok kerüljenek alkalmazásra. Ez a beállítás akár sok éven keresztül is azonos lehet. A gyors könyvelés lényege, hogy a munka során semmiféle főkönyvi számot nem kell kiválasztani, ezáltal jóval egyszerűbb és gyorsabb az azonosan könyvelendő számlák felvitele. Itt a több ÁFA kulcsos számlák is kezelhetők.Természetesen ez a funkció is (mint az egyéb könyvelő program funkciók) egér nélkül, klaviatúráról használható. Amennyiben a nettó értéket meg szeretnénk bontani egységek (telephelyek, boltok...) között, akkor arra is van megoldás. Ekkor pl. az alap 921 helyett 9211, 9212..., 921XX-re könyvelhet a szoftver, de ez a könyvelés történhet  a 921 egyseg1,  921 egység2... stb., két dimenziós könyvelési módszerrel is. A gyors könyvelés során - mint egyéb számlakönyvelés esetén - a 65-ös kódok (07, 66 ...) kiosztása itt is automatikusan történik.

 

 

65M tételes ÁFA bevallás a 100.000 Ft ÁFA értéhatár feletti számlákról

65M tételes ÁFA bevallás példa txt-k letöltése, kipróbálása - ITT

1865M tételes ÁFA bevallás képernyő

65M tételes ÁFA bevallás  (tételes ÁFA adatszolgáltatás) nyomtatása

                                                                                                                    

Pénzügyi szoftver funkciók   

                                                            

                                             

  Egyenlegközlő levél a nem fizetett vevői számlákról

                                             

   Fizetési felszólítás a lejárt határidejű vevői számlákról - vevőnként beállíthatók a késedelmes napok - a nyomtatás csak a kért vevőkre történik.


 

                                             

        Fordított ÁFA könyvelése - automatikusan, év elején egyszer -  beállított paraméterek alapján

 

                                

ÁFA bevallás belföldi fordított ÁFA-val

 

                                             

       Könyvelt EU-s szállítói számla (a fizetendő deviza érték a folyószámlán látható)

 

                                      

 Garanciális visszatartás - a számla bruttó értéke automatikusan két összegben kerül könyvelésre

 

                                             

                            Valutapénztár - a pénzkészlet és a devizaszorzók alakulása a FIFO-s elv figyelembevételével

 

                                             

       Kompenzáció könyvelése több szállító és vevők között - a különbözeti összeg banki utalásával (vagy e-nélkül)

                                        Hármas kompenzálás, többes kompenzálás - bármennyi cég között.                                  

Kerekítés (1 - 2 Ft) a házipénztárban

                                             

 Kerekítés könyvelése (1 - 2 Ft) a 8, 9 számlaosztályra - automatikus ABEV sorral

 

 

                                              65M tételes ÁFA bevallás feladás

 

       A SoftBalance könyvelő szoftver letölthető itt!:
     Cégére specifikált árajánlat kéréséhez, demo CD vagy ingyenes szoftverbemutató igényléshez KLIKKELJEN IDE!

kompenzáció könyvelés, kompenzálás, késedelmi kamat számítás, devizás könyvelés, könyvelés az építőiparban, fizetési felszólító levél, kompenzáció könyvelése, kompenzálás kezelése, egyenlegközlő levél, számlák kompenzálása, könyvelő szoftver, könyvelő program, könyvelőprogram, pénzügyi program, valutapénztár, deviza bank, többes kompenzálás, garanciális visszatartás, átvállalt kötelezettség, késedelmi kamatszámító, könyvelő softvare, késedelmi kamat, fordított ÁFA, többes kompenzáció kezelése, könyvelési szoftver, kompenzálás több cég között,  kamatszámító program, könyvelési szoftverek, könyvelői szoftver, fordított adózás, könyvelőprogramm, könyvelő software, késedelmi kamat számítás, könyvviteli szoftverek, kerekítés könyvelése, 1 - 2 Ft kerekítése, kamatszámítás program, fizetési felszólítás, több év könyvelése, több könyvelési év lekérdezése, késedelmi kamatszámítás, egyenlegközlő, pénzügyi szoftver, kintlevőség kezelés, hármas kompenzálás, késedelmi kamat terhelés, fizetési felszólító, sql könyvelő, költséghely költségviselő munkaszám, tételes ÁFA bevallás, 65M bevallás, 65M tételes ÁFA bevallás, tételes ÁFA, 1865M bevallás, ÁFA értékhatár, tételes ÁFA összesítő jelentés, 1865M tételes áfa bevallás

65M tételes ÁFA bevallás a 100.000 Ft ÁFA értéhatár feletti számlákról

 

tételes ÁFA bevallás

websas.hu

Hun-Web Könyvelés tételes ÁFA 65M