v
   
 
 A SOFTEVEREST Számítástechnikai Bt. 1991-ben alakult.

Fő tevékenységünk a nagyobb ügyviteli feladatok egyedi fejlesztésű, a cégek speciális igényeihez alakított számítógépes megvalósítása, szoftverfejlesztés.  Igény szerint a saját szoftverekkel különféle témákban komplett adatfeldolgozást is végzünk.

Munkáinkat jellemzi a felhasználói igények maximális figyelembevétele, az ügyviteli folyamatok tényleges könnyítése és segítése.

A programozási munkákat minden esetben alapos rendszertervezés előzi meg. Ennek köszönhető, hogy az elkészült termékeknél nemcsak a rendszerek adatszolgáltatásai számítanak, hanem az azt használók kényelme és a szoftverekkel végezhető munka hatékonysága.

Jellemző a cégekkel a több éves, akár évtizedes együttműködés, az igényeik hosszú távú precíz kiszolgálása.

Cégünk kb. 2004-ben teljesen áttért a DOS-alapú programozásról a Windows-alapúra. Teljes egészében Microsoft technológiát (Visual Stúdió) használunk és adatbázisként a maximálisan megbízható Microsoft SQL Server-t. Többrétegű, skálázható, hálózatos szoftvereket készítünk, jelenleg windows-os megjelenítéssel. Legújabb fejlesztésű szoftverünk a SoftBalance integrált könyvelő program >>.

Mivel cégünk sok éve foglalkozik kiskereskedelmi könyvelési adatfeldolgozással és ezen területek gépesítésével, fenti könyvelőprogramhoz elkészítettük a rendszer speciális kiskereskedelmi szoftver kiegészítéseit, pl. banki utaláselőkészítés >>  is indítható a könyvelőprogramból, különféle szoftverektől nagytömegű számlaadatokat is veszünk át és pl. a meglehetősen bonyolult pénztárgépes árbevételellel kapcsolatos könyvelést is leegyszerűsítettük.

Számlázó szoftverünkből (SB_Számla) készített számlák nyomtatást követően azonnal lekönyvelődnek a SoftBalance könyvelő programunkba és a határértéket elérő számlák azonnal továbbítódnak a NAV-hoz.

Egyedi szoftverfejlesztés: az ajánlott programokon >> felül vállaljuk szoftvereink igény szerinti továbbfejlesztését, valamint bármilyen ügyviteli terület egyedi számítógépes korszerűsítését is, olyant is, melyet eddig mások nem tudtak eredményesen megoldani.

 

Címünk: 2000 Szentendre Fehérvíz u. 24.,   1082 Budapest Futó u. 8.

              Földvári Ferenc  -  0630-9340-665,   everest091@gmail.com

       

  A SoftBalance könyvelő program részletes ismertetéséhez klikkeljen ide!>>

 A SoftBalance-Light verzió ismertetéséhez click ide!>>

 
       
 könyvelő program, könyvelő szoftver, 65M tételes ÁFA bevallás, másodlagos könyvelés, tételes ÁFA bevallás, akasztófás könyvelő program, tételes ÁFA bevallás